Diensten

Therapievormen & cursus aanbod

Er is nooit één juiste manier van behandelen - elk lichaam heeft zijn unieke code - de sleutels tot het openen is niet welke manier van manipulatie je gebruikt, het is de relatie van mens tot mens - van hart tot hart - die voor de verandering zorgt. Het protocol welk de therapeute gebruikt geeft slechts het kader weer.

 • Cranio-sacraal behandelingen

  Tijdens cranio-sacraal therapie worden er zachte technieken toegepast op de schedel, ruggewervel en sacrum  om bepaalde blokkades los te maken.

  Ontdek meer

 • Shiatsu massage

  Deze therapeutische massagevorm vindt zijn oorsprong in de Chinese geneeskunde om jouw emotionele en fysieke klachten in de kiem aan te pakken en ze dusdanig te verminderen.

  Ontdek meer

 • Orgaanmassage

  Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in Taoïstische China. Het is een diep werkende en eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam terug vrijmaakt. 

  Ontdek meer

Craniosacral Treatments

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek meer

Shiatsu Massage

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Kinesiology

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek meer

Lever in balans

Deze levensveranderende online cursus zet je stap voor stap op weg naar een leven met meer energie en minder rommel in je lichaam

Ontdek Meer

De thermische werking van voeding

Voeding als medicijn? Het kan zeker! In deze online cursus leer je hoe je voeding kan inzetten als jouw metgezel naar een kwalitatiever leven

Ontdek Meer

Basisopleiding Shiatsu Deel 1 A

Ben je op zoek naar een manier om echt te ontspannen en ben je ook leergierig naar de methode? Wat is lichaamsbewustzijn? Deze opleiding wordt live gegeven over 2 weekenden in het najaar van 2024
​​​​​​​

Ontdek Meer

Prijzen

Onze sessies zijn steeds op afspraak.

€ 90 incl. BTW voor de eerste sessie  met intake
€ 65 incl. BTW/ voor vervolg sessie
​​​​​​​

Een sessie duurt 60min - een intake 90min.

Maak een afspraak

Werkwijze

Ik werk niet op symptomen, maar zoek wel naar verbanden en oorzaken om het probleem in de kiem aan te pakken. Vaak vinden lichamelijke klachten hun oorsprong in de emoties of opgedane ervaringen (trauma's).
​​​​​​​
Op basis van de klacht, en een bloeduitslag (indien aanwezig) kan ik kijken op welke manier er kan behandeld worden en welke meridianen aan bod kunnen komen om als uiteindelijk doel, het zelfherstellend vermogen van het lichaam in gang te zetten.

​​​​​​​Ik ben dus geen dokter, maar ik geef het lichaam wel een duwtje in de rug om te ontgiften en zo nodig terug naar een balans te streven waardoor klachten verminderen. 

over ons

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Online trainingen en digitale producten

OPEN HOURS

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer

E-book: Kookgids

Uit liefde voor jezelf: Gluten- en lactosevrije gerechten - volgens de 4 seizoenen en met Vlaamse (soms vergeten) groenten

 € 15 incl.btw

Koop E-book

Het Energiespel

Ga zelf aan de slag en krijg zicht op je energiegevers en nemers. Door deze eenvoudige oefening krijg je meer  bewustwording en breng je jezelf meer in balans.

Aanmelding Energiespel

3 gratis recepten

Krijg 3 dagen lang, een recept uit het E-book en krijg de smaak te pakken met dit gluten- en lactosevrij koken.
​​​​​​​ Smakelijk !
​​​​​​​

Ontvang 3 gratis recepten

Lente-Challenge

Benieuwd hoe jij jouw Hout-element uit de Chinese Geneeskunde kan versterken? Meld je aan op de  gratis challenge en ontvang een week lang tips en inzichten.

Aanmelden voor de Lente Challenge

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

De verandering zit in jezelf

De beslissing om te veranderen kost geen tijd, het niet veranderen maar er wel over piekeren, dat kost tijd. 

maak een afspraak

Leslie Janssen

Zo blij dat ik op het moment dat het niet goed ging met mijn gezondheid, als bij wonder bij Igna terecht kwam. Ze is een topmadam en weet waarover ze praat, denkt mee en ik ga er altijd met een zalig gevoel terug buiten. Naar Igna gaan, is een cadeautje voor mezelf!

Kirsten Dejaegere

Bij Igna voelt het als thuiskomen, ze heeft ook naar je problemen, vraagt dieper door om zo tot de oorzaak te komen en dan gericht deze aan te pakken. Een rustgevende massage is ook altijd heerlijk, maar de dag nadien voel je toch dat er iets ´in gang´ gezet is.. Igna neemt echt de tijd voor een grondige analyse en helpt je verder op weg.

Els Peeters

Een shiatsu-behandeling is zo fijn, comfortabel, zeer rustgevend en het werkt. Igna is deskundig, warm en betrokken. Elk bezoek is een moment van reflectie, steun en ontspanning in een druk bestaan. Igna is een fantastisch mens. Ze luistert altijd aandachtig en behandelt al mijn klachten. Wat ik erg waardeer, is dat ze meer te bieden heeft dan alleen shiatsu- massage. Ze geeft ook diverse tips i.v.m. levensstijl, voeding, … waar ik vaak gebruik van maak en waarmee pijnklachten sneller verholpen zijn.

Natalie Geboers

Igna Linten straalt een enorme rust uit tijdens de behandeling. Ze legt alles wat ze doet duidelijk en begrijpbaar uit.  Ze weet dat ik gewoon uit interesse op bezoek kwam en niet meteen met een "klacht/probleem". Maar dankzij haar kennis (bloedanalyse)  zijn er hier en daar toch kleinigheden aan het licht gekomen waarin ik mij kan verbeteren met de juiste vitamines/supplementen. Igna is enorm gedreven en weet waarover ze spreekt. Fijn om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan voor vragen en/of advies.

Stien Van Bael

Na nu 2 keer naar Igna te gaan, kan ik zeggen dat ik me steeds op mijn gemak voelde. 
Ik ben helemaal in rust na de behandeling en kan terug zalig slapen.