Cranio-sacraal behandelingen

Gratis weggevers en challeges

Maak op een zachte en vrijblijvende manier kennis met de inhoud die ter beschikking staat. Mijn doel is om mensen bewust te maken van de veerkracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Elke keuze die je maakt, bepaalt de volgende stap naar een beter leven. Kom in beweging en laat je levensenergie terug stromen.

Craniosacral Treatments

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek meer

Shiatsu Massage

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek meer

Kinesiology

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek meer

Lorem ipsum dolor amet consec

Dit zijn zachte manipulaties op schedel, ruggewervel en sacrum (het bekken) en is ook weer met als doel bepaalde blokkades (fysieke maar voornamelijk emotioneel) los te maken zodat het lichaam deze kan afvoeren/ontladen waardoor ook klachten (zoals hierboven beschreven)

Ontvang 3-gratis recepten uit het E-book: Uit liefde voor jezelf: gluten- en lactosevrije gerechten

Meld je aan en ontvang je 3 gratis recepten


​​​​​​​Ben je op zoek naar een manier waarop je jezelf echt kan voeden met een minimale belasting voor je lichaam? Heb je soms, of vaak last van volgende ongemakken? 

* Een opgeblazen gevoel
* Diarree
* Hoofdpijn
* Onverklaarbare vermoeidheid
* Psoriasis en/of eczeem
* Vitamine- of mineralentekorten? Zelfs ondank het nemen van supplementen
* Ontstekingen
* Depressie en angstaanvallen

Wil je bovenstaande klachten op een natuurlijke manier aanvatten? Engageer jezelf eens om 2 weken lang, een gluten- en lactosevrij voedingspatroon te handhaven en kijk eens wat het met je klachten, je energieniveau en je emoties doet. Leer opnieuw te voelen.

​​​​​​​Elke dag neem je minimaal 3 maaltijden tot jezelf om je lichaam van brandstof te voorzien - gluten en lactose richten heel wat schade aan die vaak niet rechtstreeks gelinkt kunnen worden. Neem de proef op de som en ontdek wat het voor jouw kan betekenen. 


Ik schaf dit E-book aan voor € 15

Lente-Challenge

Komen volgende disbalansen ook vaak voor in jouw leven: gevoel van slapte, gebrekkige stresstolerantie, snelle lichamelijke uitputting, bloedarmoede, onregelmatige menstruatie, frustraties en woede, migraine, rechtszijdige drukpijn in het hoofd, chronische spanning in de rugspieren? Dit kan een indicatie zijn dat jouw houtelement uit balans is.

Ontvang een week lang, gratis tips en inspiratie in je mailbox over het Houtelement van de Chinese Geneeskunde. Na deze reeks heb je inzicht hoe bovenstaande klachten verband houden met dit element vanuit de Chinese Geneeskunde.

Wie ben ik? 


Hoi, ik ben Igna, een gepassioneerd beoefenaar van de technieken van de Chinese Geneeskunde. Zo ronde ik in 2022 mijn therapeutische vorm van Shiatsutherapie af, deed ik ondertussen bijscholingen op vlak van orgaanmassage, cranio-sacraal therapie, voetreflexologie en ben ik vaak met mijn gedachten terug te vinden in studieboeken omtrent de Chinese Geneeskunde. In mijn praktijk te Meerhout werk ik individueel met mensen om terug meer stroming en balans te vinden in het lichaam. Ik ben geen dokter, maar ik geef het lichaam wel het duwtje in de rug waardoor klachten verminderen en het lichaam terug richting balans kan groeien.

Naast bovenstaande ben ik ook een super trotse mama van 2 lieve tienerdochters en echtgenote van deze knapman naast me op de foto, die vanaf dag 1 mijn grootste fan is :-)
​​​​​​​

Mijn verhaal

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

OPEN HOURS

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Ontdek Meer

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail


De verandering zit in jezelf


De beslissing om te veranderen kost geen tijd, het niet veranderen maar wel over piekeren, dat kost tijd

maak een afspraak

Leslie Janssen

Zo blij dat ik op het moment dat het niet goed ging met mijn gezondheid, als bij wonder bij Igna terecht kwam. Ze is een topmadam en weet waarover ze praat, denkt mee en ik ga er altijd met een zalig gevoel terug buiten. Naar Igna gaan, is een cadeautje voor mezelf!

Kirsten Dejaegere

Bij Igna voelt het als thuiskomen, ze heeft ook naar je problemen, vraagt dieper door om zo tot de oorzaak te komen en dan gericht deze aan te pakken. Een rustgevende massage is ook altijd heerlijk, maar de dag nadien voel je toch dat er iets ´in gang´ gezet is.. Igna neemt echt de tijd voor een grondige analyse en helpt je verder op weg.

Els Peeters

Een shiatsu-behandeling is zo fijn, comfortabel, zeer rustgevend en het werkt. Igna is deskundig, warm en betrokken. Elk bezoek is een moment van reflectie, steun en ontspanning in een druk bestaan. Igna is een fantastisch mens. Ze luistert altijd aandachtig en behandelt al mijn klachten. Wat ik erg waardeer, is dat ze meer te bieden heeft dan alleen shiatsu- massage. Ze geeft ook diverse tips i.v.m. levensstijl, voeding, … waar ik vaak gebruik van maak en waarmee pijnklachten sneller verholpen zijn.

Natalie Geboers

Igna Linten straalt een enorme rust uit tijdens de behandeling. Ze legt alles wat ze doet duidelijk en begrijpbaar uit.  Ze weet dat ik gewoon uit interesse op bezoek kwam en niet meteen met een "klacht/probleem". Maar dankzij haar kennis (bloedanalyse)  zijn er hier en daar toch kleinigheden aan het licht gekomen waarin ik mij kan verbeteren met de juiste vitamines/supplementen. Igna is enorm gedreven en weet waarover ze spreekt. Fijn om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan voor vragen en/of advies.

Stien Van Bael

Na nu 2 keer naar Igna te gaan, kan ik zeggen dat ik me steeds op mijn gemak voelde. 
Ik ben helemaal in rust na de behandeling en kan terug zalig slapen. 

Ontdek Meer