De verandering die je zoekt, begint bij jezelf

De verandering die je zoekt, begint bij jezelf

Igna Linten is een lichaamstherapeute en gebruikt haar kennis over de Traditionele Chinese Geneeskunde om mensen bewust te maken over de relaties tussen klachten, oorzaken en de onderlinge verbanden. Ze helpt mensen op weg door te werken met het lichaam en het energiebanenstelsel. Daarnaast biedt ze ook online training om zelf aan de slag te gaan.

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Lorem ipsum

Dolores eos qui ratione

Gratis weggevers en challenges

Maak op een zachte en vrijblijvende manier kennis met de inhoud die ter beschikking staat. Mijn doel is om mensen bewust te maken van de veerkracht en het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Elke keuze die je maakt, bepaalt de volgende stap naar een beter leven. Kom in beweging en laat je levensenergie terug stromen.

Ontdek meer

Gecombineerde lichaamstherapie

Gecombineerde lichaamstherapie houdt in dat we niet binnen de lijnen van een bepaalde stroming blijven. Shiatsu - cranio-sacrale therapie - orgaanmassage - voetreflexologie - ... komen aan bod naargelang de klacht en onbalans die wordt behandeld.

Ontdek meer

Do it yourself: online trainingen

Lichaamsbewustzijn is de sleutel naar een gezonder en evenwichtiger leven. In het spinnenweb van 1.001 goedbedoelde adviezen is het moeilijk kiezen wat jouw het beste past. Elk lichaam is uniek en het is belangrijk om er goed voor te zorgen. Online trainingen gericht op specieke klachten helpt jouw op weg om de juiste keuzes te maken.

Ontdek meer

Basisopleiding Shiatsu Deel 1 A

Ben jij er ook van overtuigd dat lichaamswerk de sleutel is naar een kwalitatiever en gezonder leven? Gedurende 2 weekends (28+29 sept en 12+13 okt) kan je zelf een ontspannende  basisbehandeling aanleren!

Replace text and edit link Meer info

Prijzen

Onze sessies zijn steeds op afspraak.

€ 90 incl. BTW voor eerste sessie: intake + behandeling
€ 65 incl. BTW / sessie

Een sessie duurt 60 min - een intake + eerste behandeling 90 min. ​​​​​​​

Maak een Afspraak 

De voordelen van mijn praktijk

Het doel van onze behandelingen is om jouw lichaam terug in balans te brengen. Dit werkt alvast enkele voordelen in de hand.

Verbetert de bloedcirculatie en slaap.

Verheft blokkades in het lichaam.

Verbetert de beweeglijkheid van het craniosacraal systeem om alle verbonden weefsels te optimaliseren.

Verminderd stress, stagnatie en weerstand in het lichaam.

Via cranio-sacraal behandeling worden fysieke, emotionele en mentale lagen met elkaar in harmonie gebracht.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Individueel voedingsadvies

Alle behandelingen gaan gepaard met individueel voedingsadvies- en supplementen ter ondersteuning van het herstellende lichaam. 

ontdek onze diensten

Elk ongemak is een signaal van je lichaam dat je teveel uit balans gaat

Met de uitgebreidheid van therapeutische behandelmethodes begeleiden we jouw lichaam naar een nieuw en gezond evenwicht. Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

maak een afspraak

Inspiratie

Leslie Janssen

Zo blij dat ik op het moment dat het niet goed ging met mijn gezondheid, als bij wonder bij Igna terecht kwam. Ze is een topmadam en weet waarover ze praat, denkt mee en ik ga er altijd met een zalig gevoel terug buiten. Naar Igna gaan, is een cadeautje voor mezelf!

Kirsten Dejaegere

Bij Igna voelt het als thuiskomen, ze heeft ook naar je problemen, vraagt dieper door om zo tot de oorzaak te komen en dan gericht deze aan te pakken. Een rustgevende massage is ook altijd heerlijk, maar de dag nadien voel je toch dat er iets ´in gang´ gezet is.. Igna neemt echt de tijd voor een grondige analyse en helpt je verder op weg.​​​​​​​

Els Peeters

Een shiatsu-behandeling is zo fijn, comfortabel, zeer rustgevend en het werkt. Igna is deskundig, warm en betrokken. Elk bezoek is een moment van reflectie, steun en ontspanning in een druk bestaan. Igna is een fantastisch mens. Ze luistert altijd aandachtig en behandelt al mijn klachten. Wat ik erg waardeer, is dat ze meer te bieden heeft dan alleen shiatsu- massage. Ze geeft ook diverse tips i.v.m. levensstijl, voeding, … waar ik vaak gebruik van maak en waarmee pijnklachten sneller verholpen zijn.

Natalie Geboers

Igna Linten straalt een enorme rust uit tijdens de behandeling. Ze legt alles wat ze doet duidelijk en begrijpbaar uit.  Ze weet dat ik gewoon uit interesse op bezoek kwam en niet meteen met een "klacht/probleem". Maar dankzij haar kennis (bloedanalyse)  zijn er hier en daar toch kleinigheden aan het licht gekomen waarin ik mij kan verbeteren met de juiste vitamines/supplementen. Igna is enorm gedreven en weet waarover ze spreekt. Fijn om te weten dat ik steeds bij haar terecht kan voor vragen en/of advies.

Stien Van Bael

Na nu 2 keer naar Igna te gaan, kan ik zeggen dat ik me steeds op mijn gemak voelde. 
Ik ben helemaal in rust na de behandeling en kan terug zalig slapen. 

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Open Hours

Mon-Fri: 9 AM – 6 PM
Saturday: 9 AM – 4 PM
Sunday: Closed

Contacts

Jagersweg 61,
2450 Meerhout
België
+32485761378
pranashiatsupraktijk@gmail.com

Ontdek Meer