"Laat je lichaam en geest ontwaken met de ultieme voorjaarsschoonmaak ondersteund door Shiatsu


De lente is het seizoen van vernieuwing en groei. Na een lange winter is het tijd om ons lichaam en geest op te frissen en voor te bereiden op het warmere weer. Een goede manier om dit te doen, is door het doen van een lichamelijke voorjaarsschoonmaak, gecombineerd met een shiatsu behandeling.

Een lichamelijke voorjaarsschoonmaak is eigenlijk niets anders dan het opschonen van het lichaam, zodat de stofwisseling weer optimaal kan functioneren. Na de winterperiode kan ons lichaam vol afvalstoffen zitten en hebben we vaak minder bewogen. Een goed begin van de lente is om ons lichaam weer volledig te laten werken en optimaal te laten functioneren. Maar hoe doe je dat?

Begin allereerst met het aanpassen van je dieet, door het eten van verse groente en fruit. Probeer zoveel mogelijk onbewerkte producten te eten en vermijd zout, suiker en alcohol om je lichaam te ontgiften. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen om je stofwisseling op gang te brengen. Denk hierbij aan yoga, wandelen of fietsen. Dit zal je helpen om te ontspannen en je geest te ontstressen.

Shiatsu is een ideale aanvulling op een lichamelijke voorjaarsschoonmaak. Het kan helpen bij het verminderen van stress, spanning en pijn. Op deze manier helpt het je om je geest te ontspannen en je lichaam te ontgiften. Shiatsu is een drukpuntmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de vingers, handpalmen en ellebogen om druk uit te oefenen op bepaalde punten op het lichaam. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kan het lichaam afvalstoffen beter afvoeren. Een shiatsu behandeling kan je helpen om weer in balans te komen en je energie weer op peil te brengen.

Shiatsu massage | Prana

Shiatsu massage | Prana

Wil jij graag jouw psychische en fysieke klachten verminderen? Igna Linten van Prana in Meerhout is een gespecialiseerde shiatsu masseuse, kinesist en voedingscoach die samen met jou op zoek gaat naar meer lichaamsbewustwording.

ONDEK MEER

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer