Gluten- en lactosevrij aardbeien crumble


Speciaal voor Pasen is hier een heerlijk gluten- en lactosevrij dessert met seizoensfruit uit België:

Benodigdheden:

  • 500g aardbeien, gewassen en gehalveerd
  • 2 appels, geschild en in blokjes gesneden
  • 1 el citroensap
  • 1/2 kopje amandelmeel
  • 1/2 kopje glutenvrije havervlokken
  • 1/4 kopje bruine suiker
  • 1/4 kopje agavesiroop
  • 1/4 kopje gesmolten kokosolie
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de aardbeien, appels, citroensap en kaneel in een ovenvaste schaal.
  3. Maak de crumble door het mengen van de amandelmeel, havervlokken, bruine suiker, agavesiroop, kokosolie en zout in een kom.
  4. Strooi de crumble over de aardbeien en appels.
  5. Bak de crumble 25-30 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is.
  6. Serveer de crumble warm met eventueel een bolletje lactosevrije vanille-ijs of kokosslagroom.

Geniet van dit heerlijke glutenvrije en lactosevrije dessert met seizoensfruit uit België tijdens Pasen!

Waarvoor kan ik bij Prana terecht? | Prana

Waarvoor kan ik bij Prana terecht? | Prana

Waarvoor kan ik bij Prana terecht?

ONTDEK MEER

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer