Weekendworkshop 25+26 maart 2023: Van chaos en stress naar eenvoud en geruststelling


Ownership betekent dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt over de situaties die zich ontplooien in jouw leven.

Dit kunnen hopelijk zeer veel fijne situaties zijn waarmee je je dagelijkse activiteiten vult, maar zoals elk huis een zolder en een kelder heeft, zo heeft het leven ook zijn ups en downs.

Zolang je niet te lang in deze downs blijft hangen, is het zoals eb en vloed en volg je de 'normale' curve. Als de levensenergie in je lichaam kan stromen, dan bereik je een bepaalde staat van flow in je leven. Alles verloopt makkelijker, en elke muur waartegen je botst, zie je niet meer als een obstakel maar een uitnodiging tot groei. 

Een situatie die je leven blokkeert, waardoor de flow onderbroken wordt, kan je steeds op 2 manieren benaderen. Of ze overkomt je en je blijft wachten tot iemand anders er iets aan doet (de oplossing zit bij de ander), of je spiegelt de situatie aan jezelf, en stelt jezelf de vraag: wat moet ik hieruit leren? Dat is ownership nemen over de situatie en vertrekken vanuit jezelf om de situatie te veranderen.   

In het weekend van 25+26 maart kan je deelnemen aan de eerste workshop omtrent stressreductie en dit vanuit een holistische benadering. We leggen een extra focus op burn-out en leren je hands on hoe je kan ontspannen door het aanleren en ontvangen van een stress reducerende behandeling.  Er is geen voorkennis voor nodig.

Meer info over de inhoud, tarief en inschrijvingen van de workshop, vind je terug via de informatiepagina: https://www.pranashiatsupraktijk.be/p/prana-professionals_15.html

Ter info: we werken met maximaal 12 deelnemers - voor 15 februari ingeschreven = 15%  vroegboekkorting

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer