Mijn wensen voor jou? Niet enkel een gelukkig nieuwjaar, maar een gelukkige jij!


Eén van de tips die ik regelmatig meegeef, is goed zorgen voor jezelf. Maar hoe doe je dat? Is dat eens goed gaan eten? Een ganse zondag Netflixen? Of een shiatsumassage (zeker weten :-)).

Maar zelfzorg is geen one shot show, maar een dagelijkse integratie in jouw gewoonte. 

De kracht van verandering zit hem in de dagelijkse routine...

Lief zijn voor jezelf, begint met tegen jezelf te praten alsof je praat tegen je beste vriendin. Mild zijn, begripvol en niet streng of oordelend naar jezelf. We hebben vaak het zwaarste oordeel over onze eigen ik, maar daardoor wijzen we onze eigen ik ook telkens weer af. 

De kracht van affirmaties

Je kan je mentale zelf bedotten door affirmaties uit te spreken - affirmaties zijn repetitieve zinnen die je regelmatig uitspreekt (spreek ze uit, omdat taal ook energie is die zich wil manifesteren). Hoe meer je deze woorden uitspreekt, hoe sneller je mentaal lichaam je begint te geloven, en dit zet zich dan verder in de andere lichamen (je fysieke - emotionele en energetische lichaam)

Een korte, maar krachtige affirmatie om in 2023 in je dagelijkse routine te integreren kan zijn: 

  1. Ik hou van mezelf
  2. Ik ben trots op de dingen die ik bereikt hebt
  3. Ik hou van wat ik in de spiegel zie
  4. Ik ga liefdevol met mijn lichaam om
  5. Ik ben goed zoals ik ben

Ik wens je alle goeds toe in 2023!Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer