Inspiratie voor een kerst- of nieuwsjaargeschenk? -Schenk jezelf en de mensen die je lief zijn een momentje me-time


Cadeautjes geven is net zo fijn als ze in ontvangst nemen. Ga je voor de klassieke kerstsokken, een flesje bubbels of ga je dit jaar voor net dat tikkeltje anders? 

Met een kadobon van Prana geef je jezelf of de mensen die je lief zijn een moment van innerlijke rust en ontspanning voor het hele lichaam. 

Jij of de gelukkige kiest zelf wat men uit deze behandeling wil halen. Een uurtje volledig ontspannen - of even wat dieper kijken naar een chronische klacht zoals slapeloosheid, lage rugpijn, aanhoudende hoofdpijnen,...  

Een kadobon bestel je door een mailtje te sturen naar: pranashiatsupraktijk@gmail.com of via Whatsapp op het nummer: 0485/76.13.78.

Hoe geraakt deze bon tot bij jou? 

Je kan deze kadobon steeds komen afhalen in de praktijk - Jagersweg 61 te Meerhout - graag eerst even een seintje via whatsapp.

Versturen per post is tevens mogelijk - ik bezorg je de bon met bijhorend tasje + lintje (zoals de afbeelding hierboven) - het in elkaar zetten is zeer eenvoudig - als wederdienst is het versturen per post gratis 😊. 

Quanta Costa: 1 bon komt overeenkom met 1 behandeling ter waarde van € 65 incl. btw (indien het een bedrijfsgeschenk betreft - is het mogelijk om dit op factuur te ontvangen). Een behandeling duurt gemiddeld 60min. 

Ik wens jullie allen alvast een fijne eindejaarsperiode en een goede start van 2022!

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer