Primeur: Online training: 'Je lever in balans'


Ik ben enorm verheugd om een primeur aan te kondigen voor onze trouwe volgers en gelijkgestemde gezondheidsliefhebbers. Na maanden van zorgvuldige voorbereiding ben ik klaar om de pilotversie van een gloednieuwe online training 'Je lever in balans, de weg van natuurlijke genezing' te lanceren.

Deze online training is bedoeld om je essentiële inzichten en praktijken te geven om je levergezondheid te ondersteunen, te herstellen en te onderhouden. Het is een diepgaande, stap-voor-stap gids die je leidt op je persoonlijke reis naar het herstellen van de natuurlijke balans van je lever.

De cursus zal niet onmiddellijk volledig vrijgegeven worden. In plaats daarvan zullen de eerste 15 deelnemers een pilotgroep vormen om de informatie en oefeningen in praktijk te brengen en hun feedback nauwkeurig te verzamelen.

Er zijn reeds 8 aanmeldingen dus nog maar 7 plaatsen over. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van deze baanbrekende online training, moedig ik je aan om je snel aan te melden op de wachtlijst.

De eerste vrijgave van module 1 start op 27 maart, met elke week een nieuwe module die vrijgegeven wordt. Het volledige traject duurt ongeveer 3 maanden, maar je kunt de training op eigen tempo volgen en de modules zo vaak bekijken als je wilt.

Met 'Je lever in balans', zul je niet alleen toegang hebben tot waardevolle informatie, maar ook tot een ondersteunende gemeenschap van deelnemers die samen op pad gaan naar een betere gezondheid.

Ben je klaar om de eerste stap naar balans en natuurlijke genezing te zetten? Bezoek dan onze website voor alle details en om je aan te melden. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Ik kijk ernaar uit om je op deze reis te vergezellen.

Meer info over de online training

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer