Chi Nei Tsang: Een nieuwe benadering van organenmassage


Chi Nei Tsang is een eeuwenoude massagevorm met wortels in de Chinese geneeskunde, die zich richt op de holistische gezondheid van het lichaam. Deze diepe weefselmassage richt zich specifiek op het buikgebied en speelt een cruciale rol in de lichamelijke en emotionele genezing van individuen. 

Chi Nei Tsang: Wat is het?

Chi Nei Tsang, beter bekend als organenmassage, is een specifieke soort alternatieve therapie die zich richt op het bevorderen van de energiebalans in het menselijk lichaam. Deze massagepraktijk maakt gebruik van diverse oosterse massagetechnieken en is specifiek ontworpen om niet alleen fysieke spanningen te verminderen, maar ook emotionele stress die zich in de buikstreek heeft geaccumuleerd, te verlichten.

Waarom kiezen voor Chi Nei Tsang?

Deze methode van orgaanmassage brengt volgende voordelen met zich mee. Het ondersteunt de doorstroming van Qi, oftewel levensenergie, door onze lichaamsorganen, wat consequent resulteert in een verbeterde spijsvertering. Bovendien maakt het onze systemen vrij van schadelijke toxines. Het heeft ook een positief effect op ons ontspanningsniveau door het verlichten van opgebouwde spanning. Tot slot draagt Chi Nei Tsang bij aan het adresseren en verwerken van emotionele problemen.

Chi Nei Tsang: zijn er bijwerkingen van deze behandeling?

Bij een orgaanmassage zoals Chi Nei Tsang kunnen bepaalde bijwerkingen optreden waarvan men zich bewust moet zijn. Het proces van de massage kan leiden tot het loskomen van opgehoopte toxines in het lichaam. Dit is een natuurlijk proces dat helpt bij het reinigen en ontgiften van het lichaam, maar het kan ook tijdelijk ongemak veroorzaken.

Dit ongemak komt tot uiting in gevoelens van malaise, misselijkheid of een algemeen gevoel van onwelzijn. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat deze gevoelens meestal van korte duur zijn. Naarmate het lichaam zich aanpast aan de vrijgekomen toxines en begint met het afvoeren ervan, zal deze fase van ongemak voorbijgaan. Het resultaat na deze fase is vaak een gevoel van verhoogde energie, helderheid en algeheel welzijn.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via pranashiatsupraktijk@gmail.com of +32485761378. We zijn gevestigd op Jagersweg 61, 2450 Meerhout.

Onze openingstijden zijn:

Vrijdag: 9:00am – 12:00pm en 1:30 – 4:00pm Maandag: 9:00am – 12:00pm en 7:00 – 9:30pm Donderdag: 1:30 – 4:00pm en 7:00 – 9:30pm

Waarvoor kan ik bij Prana terecht? | Prana

Waarvoor kan ik bij Prana terecht? | Prana

Waarvoor kan ik bij Prana terecht?

ONTDEK MEER

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer