De positieve effecten van wandelen tijdens volle maan - #vollemaanexpeditie


Wandelen tijdens volle maan met gelijkgestemden: de positieve effecten

Wandelen in de natuur kan een van de meest ontspannende en meditatieve ervaringen zijn. Maar wandelen tijdens volle maan met een groep gelijkgestemde mensen kan nog meer positieve effecten hebben op ons lichaam en geest.

Hieronder geven we een aantal redenen waarom wandelen tijdens volle maan met gelijkgestemden een positief effect kan hebben op onze gezond

  • Verbinding met anderen

Wanneer we wandelen met een groep gelijkgestemde mensen, kunnen we ons meer verbonden voelen met anderen. Dit kan bijdragen aan ons gevoel van sociale verbondenheid, wat kan helpen om stress te verminderen en ons algehele welzijn te verbeteren

  • Verbinding met de natuur

Wandelen in de natuur kan ons helpen om contact te maken met de natuurlijke wereld om ons heen. Dit kan ons helpen om te ontspannen en tot rust te komen en kan bijdragen aan een beter gevoel van welzijn en gezondheid. Het wandelen tijdens volle maan voegt hier nog een extra dimensie aan toe. Het licht van de volle maan kan ons helpen om ons meer te verbinden met de natuur en ons te laten genieten van de schoonheid om ons heen.

  • Positieve emoties

De energie van de volle maan kan ons helpen om ons meer ontspannen en gelukkiger te voelen. Wanneer we samen wandelen met gelijkgestemden, kan dit nog meer bijdragen aan het creëren van positieve emoties. Het delen van deze ervaring met anderen kan het gevoel van verbondenheid versterken en ons helpen om te ontspannen en te genieten.

  • Betere concentratie

Wandelen in het licht van de volle maan kan ons helpen om ons beter te concentreren. Dit kan ons helpen om meer aandacht te hebben voor ons lichaam en onze gedachten, waardoor we beter kunnen luisteren naar onze innerlijke stem.

  • Betere slaap

Mensen die regelmatig wandelen tijdens volle maan, rapporteren vaak beter slapen. Het licht van de volle maan kan invloed hebben op onze biologische klok. Hierdoor kunnen we ons overdag meer energiek voelen en 's nachts beter slapen.

Kortom, wandelen tijdens volle maan met gelijkgestemden kan bijdragen aan een positief gevoel van verbondenheid, ontspanning en gezondheid. Het versterken van sociale verbindingen, het contact maken met de natuur en de energie van de volle maan ervaren, kan ons helpen om ons beter te voelen en ons algehele welzijn te verbeteren.

Wist je dat we met Prana maandelijks een volle maan expeditie organiseren in regio Meerhout/Mol/Balen/Geel? 

Volle maan expeditie - zondag 05 februari 2023 - 20u00 - vertrek locatie parking Alma - kruisven 40 - Mol | Prana

Volle maan expeditie - zondag 05 februari 2023 - 20u00 - vertrek locatie parking Alma - kruisven 40 - Mol | Prana

Volle maan expeditie - zondag 05 februari 2023 - 20u00 - vertrek locatie parking Alma - kruisven 40 - Mol

ONDEK MEER

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontspannen met Prana

Met onze behandelingsmethoden staat jouw lichaam in sneltempo terug in balans.
Ook nood aan een welverdiend ontspanningsmoment om psychische en fysieke klachten te verminderen?

Ontdek Meer